Szívesen írnál síugrásról? Lépj be a (Sí)paradicsomba!

Síugrós csapatunk olyan vállalkozó kedvű bloggert/bloggereket keres, akik szívesen segítenének az oldal működtetésében és fejlesztésében. Erre részben azért lenne szükségünk, mert úgy látjuk, hogy könnyebben és biztosabban fenntartható lenne az oldal mostanában megszokott működése, ha több ember között oszthatnánk meg a feladatokat, de elképzeléseink között szerepel az is, hogy amennyiben tudnánk bővülni néhány fővel, a mostanában megszokott előzetesek és versenyposztok mellett bővebben is beszámolnánk az aktuális hírekről a blogon, valamint több szubjektív tartalommal is jelentkeznénk akár véleménycikkek, akár pl. podcast formában.

Kedvcsinálóként azzal biztatnánk mindenkit, aki kedvet érez magában, hogy csatlakozzon, hogy az oldalnak köszönhetően az évek során elég sok helyszínre eljutottunk már és egy kicsit jobban is betekinthettünk a színfalak mögé a versenyeken, és nem egyszer tudtunk magukkal a főszereplőkkel is interjút készíteni.

A jelentkezésnél feltétlenül előny, ha valaki korábban is írt már rendszeresen, akár sport akár más témában, ebben az esetben szívesen fogadunk referenciamunkát (például: link egy korábbi bloghoz vagy megjelent cikkhez, bejegyzéshez), de olyanok jelentkezését várjuk, akik most vágnának ebbe bele, elvégre mi is “amatőrök” vagyunk.

Jelentkezésedet a siparadicsomblog@gmail.com címen várjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s